onsdag 26 mars 2014

" En salig blandning"


Efter IKEA (snart hittar man på varje hylla på "Tag själv lagret....")  blev det en snabb lunch mitt på Östermalmstorg där den här lilla bussen stod och bjöd på olika pasta:-) Gott var det också !


Helt perfekt att ha hemma ifall man inte kommer på något att göra eller barnen typ borde fått mat "NU" ... in i micron 2 minuter: KLART! Kan rädda många jobbiga stunder :-)



Det senaste i Janes klass, och även andra barn i samma ålder har jag hört är för tillfället detta: Fingervirka ......


Har även varit ut en sväng på Ingarö och där var det full fart! Jag klädde mig lite fel bara. Idag var det regn i luften och rått, brrr! Kallt ....




Jag känner mig allt annat än fin just nu. Går runt i gummistövlar, ofixade hemska naglar, värsta utväxten, ofilade hälar, benen vet jag inte ens- säkert stubbiga och mycket mycket mera. Det är tur att det finns bilder som påminner att det går faktiskt fixa till det med rätt lätta hjälpmedel: Tack för det !!
Några bilder från fotojobbet på tidningen Hälsa som jag glömt att visa dig (tror jag....) passar ju nu i allt "glamour":-)








I morgon väntar träff med en trädgårds specialist :-) då vi ska prata buskar, träd och massa annat "skit" under naglarna ...Hihi


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar