torsdag 25 oktober 2012

Klassmiddag


Vi kom hem efter 21 och barnen var trötta men väldigt nöjda. Vi tog bilen som fått stått parkerad på samma ställe några dagar. Det vräkte ner (denna gång SNÖ!) Härligt!
En mysig kväll med många glada barn och föräldrar på skolan! Jag har bestämt att aldrig börja arbeta i ett kök...
Tillslut när man springer fram och tillbaka, letar skedar, koppar, plockar och diskar och man hittar något skräp blir det att man istället för att leta en papperskorg kasta det på golvet .....?

Alla tog med lite mat var, det var en lyckad blandning av parmaskinka, pesto, bröd, oliver, lasagne, köttbullar, korv, pasta, spenat paj, pizza, mozzarella, och massa goda efterätter !! Mums, synd man inte kunde sitta och njuta av den härliga maten!

Det var både vinlotteri och magdans:-) och självklart fiskdamm .... 
Och pengarna som vi får in under kvällen (som på vinlotteri, 100 kr för att få"komma" per familj går självklart till klasskassan!







Så här står det i min mobiltelefon på dessa två snyggingar: Ruths mamma, Fannys mamma. Tillslut tror man dom heter så :-)


Här Charlies mamma och Emilias mamma ..... och här nedan har vi proffsiga klassföräldrarna där en fattas för "hon" tar kortet, men var e alla "gubbar". Det ska ju vara fyra såna också!? Kanske de står i köket ......



Stor Kram och Sov Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar