söndag 15 mars 2015

Gårdagens Mello fest och en härlig dag


Ännu en helg börjar ta slut ...

Ytterligare en vacker dag. Så där att man får dåligt samvete över att "inte gå ut" i det fina vädret (det är något speciellt det där att första gången få slippa ha på sig jackan!
Söndag, då borde man bara få vara. I alla fall just denna söndag då det inte blev många timmars sömn inatt.

När man väl är igång funkar det riktigt bra, men NU somnar jag snart!

Efter ridningen blev det lite utomhusaktiviteter med vänner. Alla snackar om Mello, poäng, förvånade, helt väntat, starkt startfält, svagt startfält, bra programledare och dåliga programledare. Smaken e delad som baken SOM alltid:-)
En sak e säker:
- Även om vi hade superbra platser och stämningen är grym så går det inte jämföra med att sitta hemma i soffan med en mysig filt, lite chips och ett glas rött och man ser ju ännu bättre!! Så nästa år kanske det blir arena på fredag och soffan på lördag.Väl på plats på Friends Arena var vi väl laddade! Det tråkigaste var att vi glömde skylten hemma:-( !! SÅ besvikna barnen blev, det kom fram ord jag inte trodde de ens kunde ....
Vi hamnade bredvid andra som hade skyltar i alla fall:-) Och Julia blev kompis med killen som satt bredvid henne (som var Samir´s storebror)


Visst kunde det gått lite bättre, men vadå!? Att komma 12:a bland ALLA och vara i FINAL då måste man ju vara nöjd !!!!


Vi stannade kvar på efterfesten medan barnen åkte hem. Jag lovade att ta några bilder åt de så jag gjorde väl det. I alla fall en...När Måns dök upp på efterfesten fick han inte vara ifred en sekund! ALLA ville höra, se, gratta, fota honom (så klart) Grattis Måns!

Kraaam o Sov Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar