söndag 29 mars 2015

Eyelash Serum


Hoppas du mår bra!!

Vi fick främmande igår och jag älskar när det kommer massa vänner hit utan att vi riktigt planerat! Ofta när man bokar datum långt i förväg händer något. Man är för trött, någon har blivit sjuk eller startar inte bilen:-) ....

Middag, Gladiatorerna och massa lek:-) Presis som man önskar alla lördagar kunde vara!! Mina föräldrar är kvar och snart är det ny vecka och vi är ensam igen :-(  Fy!Vi har varit i stallet (kallt & regn idag) och dans på Base 23.


Har beställt denna produkt från nätet och den har kommit! Eyelash serum Xlash. Ska bli så spännande att testa! Men start IDAG. Jag vill inte gå och "göra" fransar mera, har sagt det innan, det var inte min grej. Men hört många som är nöjda. Smaken e delad som med allt annat och TUR är väl det:-)!!Eyelash Serum skänker näring åt dina ögonfransar och återfuktar. Resultatet blir längre och fylligare ögonfransar.

Fördelar
+ Stärker och förlänger
+ Naturligt långa fransar
+ Kliniskt bevisad
Cremen innehåller formulan Widelash som ger betydligt fylligare och längre fransar samt Jojobaolja, Pantehnol (provitamin B5), E-vitamin  och Rocinolja. Applicera serumet längs övre franskanten på kvällen efter rengöring. För bäst resultat använd serumet i minst 30 dagar.

Återkommer så klart med resultat på "vägen" 

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar