torsdag 30 oktober 2014

Packat och Sverige


Nu är det nära. Vill inte sova bort tiden:-) Om några timmar ska vi upp (02.15 svensk tid) ...  Vi har packat ihop och försökt vara uppe så länge det gick för att inte slösa bort timmar i värmen!

Vi har träffat på "vänner" från Småland och barnen tycker så klart det är typiskt att det hände sista dagen!
Poolen en sista gång, havet en sista gång, frukost en sista gång, middag en sista gång , vattenlandet en sista gång och snart sista sömnen för denna gång. För vi kommer tillbaka!


En av de första bilderna idag: att vatten är så fridfullt och ändå så kraftfullt, farligt, respektfullt och helt underbart härligt! Lätt att känna RO och att få stanna upp och tänka är lite ovanligt!Kameran fick hänga med sista dagen och nu behöver den laddas:-) Kul med bilder när man kommer hem till "vardagen" och kylan igen!


En härlig sista dag och jag har lätt kunnat stanna några dagar till. Har ju inte använt hälften av sakerna vi har med oss. Nästa ggr packar vi allt i en och samma väska!

Detta hotell finns på bilder överallt. Det är världens enda 7 stjärniga hotell. Det finns en helekopterplatta längst upp på hotellet så då och då ser man de landa på "taket" ..... 

"Burj Al Arab är ett lyxhotell i Dubai i Förenade arabemiraten som ingår i hotellkedjan Jumeirah och som när det öppnades 1999 var världens högsta friliggande hotell. Det klassificeras som "5 Star Deluxe" och har alltså 5 stjärnor även om det, som en smart del av en lyckad marknadsföringkampanj, påståtts vara världens enda 7-stjärniga hotell. Byggnaden är 321 meter hög och har 28 dubbelvåningar och totalt 60 våningar."
Nu måste vi krypa ner, sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar