tisdag 24 juli 2012

Vad mycket bilder det blev .....



Snart e man van svensk sommar igen... Kroppen vänjer sig snabbt. Men OJ vilken chock när vi klev av planet och möttes av en luft som knappt gick att andas. Nu har vi fått reda på att det aldrig skrivs ut rätt grader i tidningar och tv. Tänk vad många som skulle välja att inte åka till ett ställe om det står att temperaturen är 40 grader. Men när det står 27-32 är det ju fantastiskt och helt perfekt .... eller hur!? En vecka i denna hetta är härligt, men en vecka räcker bra! På kvällen har det även då varit så varmt att benen liksom klibbar ihop.... "runt 30grader även då.."


Det enda stället vi har haft att kunna kyla ner kroppen en aning är en inomhus pool vi hittade efter någon dag. Tomt med folk, kallt vatten (eller ca 20 grader) underbart att bara doppa sig och svalka huvudet när man känner sig så där lagom het från topp till tå och allt känns svullet och inte ens poolerna ute kunde svalka (eftersom det var över 30 grader i dom med...) T.o.m barnen ville gå till "det kalla" ibland!
Jag har aldrig åkt utomlands i Juli förut och jag hoppas Svensk sommar bara gör en tillfällig sak i år..... För det känns som det tyvärr inte kommer bli någon riktig sommar:-( ..... i år.

Maten på vårt hotell var bra men aptiten är ju inte så bra i denna värme. Men äta bör man annars dör man:-)...

                               


                                   

                                                    Och oj så mycket vatten det gick åt ....



Vi träffade några härliga personer "hemifrån" som vi umgåtts lite med därnere .... och Jane o Julia lekte ju så klart med deras barn, det var ju så vi träffades ... de blev ju plötsligt bästisar och gick och höll varandra i hand så fort de fick chansen .... sötisar!

Det har varit en hel del aktiviteter för barnen. Allt från leta plastskedar på botten av poolen, kasta potatis som ska fångas med en gaffel, boll lekar och mycket mycket annat... Alla kvällar har det varit ansiktsmålning, disco, ibland olika uppträdanden ....

Jane lilla teater o danstjejen blev tillfrågad att vara med i en pjäs som servitris och ville så klart det. Tills hon skulle gå ut på scenen, men hon gjorde det ändå. Bra gjort!! Sedan var hon med och trolla en kväll. Allt för att få stå "där fram..."!


                                                      Och Julia apar så klart efter i allt ...



 Alltid roligt med nya människor att lära känna. Den gladaste 4 månaders kille jag träffat :-) Sötnos !!


 Här hela gänget från Sverige :-)
    


                            
Första gången jag "pressar" med solskyddsfaktor 20 till sista dagen .... men det behövdes. Vi såg några som verkligen bränt sönder sina ryggar, fy vad ont OCH farligt !!!! Solhatt e bra ...




Måste bara berätta en söt sak, Julia 3,5 år skrek!
MAMMA, du måste komma, vet du vem jag såg ???
Nää... vem, nån vi känner?
Nej! VIKTORIA Och DANIEL !!
Jag sprang och kunde inte låta bli att ta en bild .... det var ett brudpar :-)





Så det har blivit största delen BAD för oss denna vecka. Nu får vi se vad denna vecka har att erbjuda, spännande !!!

Kraaam 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar