torsdag 26 juli 2012

JORÅ vi kom fram :-) !!!


Jorå vi kom fram till solen och Hudiksvall i eftermiddag! Men endast på grund av att min kära sambo skjutsade oss till Gävle (fort gick det och bra gick det också men lite bråk från baksätet och Julia satt ett russin i näsan) ...  vi tog tåget därifrån eftersom all trafik från Stockholm mot Uppsala var inställda ... är det inte typiskt, varje gång vi ska åka händer det något .....
Alban jobbar i helgen och kunde tyvärr inte följa med oss! Men vi är vana och tjejerna tycker det är mer konstigt om han e hemma helger numera ....

Väl framme har vi badat, haft en lugn mysig kväll. Våra Stockholmskompisar med barn kom bara någon timme efter oss och stannar några dagar. Barnen leker så bra och har känt varandra flera flera år. Det har blivit som en tradition att dom kommer till oss "här uppe" några dagar varje sommar. Mysigt, hoppas vädret håller i sig bara!

Staketet vid bryggan var full av fågelbajs och någon måste ju städa ....  och första frivilliga var Julia :-) ..                      Här Gunnar och Paula på vår brygga. Så härligt väder idag! Nu VILL jag att det håller i sig!
                                          Deras son (min gudson Alexis) gillar vår sandlåda ...

Känns sådär att vara såhär osocial när vi har främmande ... ett inlägg tar som sagt väldigt lång tid att göra här, hmmmm. Tur man har semester:-)
Kram min vän så hörs vi imorgon !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar