tisdag 10 juli 2012

Det blev en LÅNG dag med massa "åk" och Lotta på Liseberg :-)


Vi kom hem rätt sent och man var rätt seg:-) FÖRLÅT igen för sent inlägg!! Kan som sagt inte blogga från min mobil men snart blir det ändring på det .... Du kanske såg oss ikväll !?
Vi hade som sagt en heldag på Liseberg. Alldeles perfekt väder fram till klockan 20 då det kändes viktigt att det skulle vara bra väder! DÅ kom det regn, men bara av och till ....

Här kommer lite bilder. Vi var på samma ställe från 11 - 22 ....  En mysig men lååång dag! Här hela gänget då vi åt lunch :)


                                                       Här Molly, Jane, Julia och Filip

 Julia tyckte det var roligt med hand, och fotavtryck, Här ser vi Astrid Lindgrens händer ....
Avslutningsvis var det dax för Lotta. Vi hade fått biljetter på rätt bra platser och alla skulle sitta på sin plats en timme innan sändning.. Roligt att se, men kan nog tycka att denna omgång var lite små seg... Men vi hade ändå supertrevligt! "linslusarna" höll sig framme och vi var alla nöjda när vi promenerade hem strax efter 22 ..


Snart väntar frukost.. först några timmar sömn bara:-) När man e i väg så här kan jag sakna "riktig" mat. Blir lätt "skräpmat" Så nu längtar jag hem till Stuvade makaroner o Köttbullar och Potatis med falukorv och morotsstuvning :-)

KramOchSovGott

2 kommentarer:

  1. Jag såg er nog! Barnen var så himla söta!

    SvaraRadera
  2. På slutet var ni med flera gånger! FIna. Tackar för bra blogg!

    SvaraRadera