lördag 31 januari 2015

Wow vilket kalas !!!


Ett härligt dygn och allt har nog en mening. Meningen var att jag skulle vila upp mig till idag:-) .......

I går hade vi en härlig eftermiddag med supergod mat på restaurang Nybrogatan 38!! Inte bara maten är bra,  stans trevligaste personal också. Så mysigt att sitta ner i lugn och ro och äta middag och dricka gott med sin stora tjej:-)Tiden gick fort och vipps var det dax att gå vidare ....  Jane trodde så klart vi skulle hem. Men vi gick vidare till ett hotell i närheten där vi gick och myste, tittade på tv, hade fredagsmys och pratade !!!

Efter en god frukost trodde Jane vi skulle gå hem, men jag hade bokat in en "dubbelbehandling" till oss på thaimassage. Härligt, lite ont men otroligt behövligt:-) ...
Kändes som vi var tillbaka i Thailand för en stund. Jane ääääälskar massage!!!Sen var det läge att gå hem, ladda om och ta emot klassen som kom på kalas. Hela klassen utom en kille kom. 22 stycken högljudda, snälla och härliga ungar!

Tårta hade jag inte hunnit göra så vad passade bättre än en lek!! Vi delar upp i lag, varje lag fick göra egna tårtor och vi hade en jurry......  och bästa tårtan skulle vinna, men det "blev" oavgjort!


                                                             Tjejernas tårta !!                                                                  Killarnas tårta!Alla har badat, lekt och nu har alla gått hem UTOM 8 stycken som stannar på pyamasparty:-) !!! Men imorgon blir det lite lugnare. Julia ska vara på Andys Lekland på kalas klockan 10.00, Jane ska dansa och sedan väntar ytterligare ett "sista" kalas för "nära & kära" ..........


KRaaaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar