lördag 17 januari 2015

krämpor


Vaknade utvilad i morse (efter 10 timmars sömn) Gud vad bra sömn är, den gör oss glada, pigga & friska. Det är ju när vi sover vi "bygger upp ett immunförsvar"

"Aktuell forskning har påvisat samband mellan långvariga sömnproblem och bland annat hjärt-kärlsjukdom, diabetes och cancersjukdomar. Också vanliga förkylningar tycks ha ett samband med sömnen. I studier där försökspersoner avsiktligt utsatts för förkylningsvirus har det visat sig att de som sovit bra i förväg lättare håller sig friska medan de som sovit dåligt har större risk att bli sjuka"

Att få vakna upp utan att ha det minsta ont någonstans i hela kroppen och knoppen är väl lyx! (ofta glöms det bort) och tanken kommer bara när krämpor börjar komma.

I går var ingen bra dag, det enda jag orkade med på kvällen var middag med familj och grannen:-) sen somnade jag!Denna lördag har varit annorlunda för mig, skön och ovanligt lugn:-) Barnen har haft att göra och jag gick en timme runt härliga Djurgården i lätt solsken. Härligt!
Jane på badkalas och pyamasparty och Alban & Julia med vänner på lekland. Tack fina familj för det!Börjar längta till våren och sommaren igen! Eller får det bli mera snö, köpte ny stjärtlapp idag:-) .....

Kvällen har även den varit lugn: Vi har målat, luskammat, läst böcker och ätit glass. Vi laddar för en dag i stallet imorgon. Längtar!!Kram Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar