lördag 17 augusti 2013

Trosa ??

Dagen gick fort som vanligt, är det sant att tiden går fortare och fortare ju äldre vi blir:-) ..... ??? Hoppas inte!










Alla pratar om Röda mattan-trosan
Nu finns den i Sverige!
Under tajta byxor och klänningar, till en riktigt vågad slits eller kanske bara en ovanligt varm sommardag? Det finns många användningsområden för Stanga-trosan – det nya, omtalade och helt osynliga underplagget för alla kvinnor. Äntligen finns det i Sverige!

En litet osynligt plagg som fått stor uppmärksamhet i internationell modepress och blivit otroligt populärt i hemlandet USA – det är Stanga-trosan That´so I love you. Stanga-trosan är bekväm, hygienisk och passar under alla sorters tyg och på kvinnor i alla former.



Så funkar den
Din Stanga-trosa kan tvättas upp till 30 gånger, men man kan ta av den och sätta fast den igen upp till 150 gånger. Stanga-trosan saknar helt resårer och är därför helt osynlig också under de mest åtsittande plagg. Den finns i tre färger; svart, vit och hud och i storlekarna S, M och L.


 



Galaklänningens bästa vän
Stanga-trosan kommer alltså ursprungligen från USA, där den blivit mycket uppskattad, inte minst bland landets celebriteter som vill visa mycket hud i läckra klänningar med långa slitsar. Stanga-trosan är helt enkelt galaklänningens bästa vän, vilket gett den namnet Röda mattan-trosan.




Nu också för svenska kvinnor
Men det är ju inte bara amerikanska kändisar som vill slippa troskanter och veck på tajta byxor och klänningar. Därför finns nu Stanga-trosan i Sverige....

Kan man kalla det trosa??

Kraam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar