onsdag 24 april 2013

Louice Hallin och Jessica Folcker



Hej min vän!



Ofta händer ingenting och om det händer någonting så är det nästan alltid två saker man skulle vilja gå på....  som ikväll!
Min vän Petra som har startat upp företaget Barnkompetens har i kväll ett spännande föräldraevent om barns utveckling mellan 6-12 år, Louice Hallin är en de som säkert kommer med massa intressant information och tips, Spännande ska det bli! Och så klart vill jag vara på plats! Det finns ännu möjlighet att gå om du är intresserad!

Vi har behövt fixa barnvakt eftersom vi båda har bokat in saker (för en gång skull....) Alban ska nämligen sjunga med Jessica Folcker (som är högaktuell igen) och det hade varit roligt att gå på hennes fest, men men - vad e en bal på slottet ??? Man kan inte vara på två ställen samtidigt ...
men lycka till ikväll!



Hon är tillbaka!

Det har gått några år sedan vi hörde från Jessica Folcker senast. Artisten, med den härligt raspiga poprösten, gjorde succé under slutet av 90-talet med singlar som ”Tell me what you like” och ”How will I know (who you are)”. Men nu är hon som sagt tillbaka. Senaste singeln ”Who am I” är ett resultat av popsångerskans samarbete med superproducenten Moh Denebi, som bland annat också jobbat med Loreen. Just nu jobbar Jessica på en ny platta. Hon har valt att gå vidare från storbolagen till att göra allting själv.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar