onsdag 26 februari 2014

Utflykt...Vi hade inga direkta mål, mer än att göra en liten utflykt. Varm Oboy, mackor, muffins och nån riskaka samt den lilla röda vagnen och begav oss ut ….Bilen hade svårt att hitta till Hammarbybacken bara någon mil utanför stan. Julia vill ju också som storasyster åka slalom. Tillslut kom vi fram:-) Härligt!Ett åk sen var det dags för fika:-) …. Det gäller att bara "gilla läget" fast man har lust att säga nu har vi nyss kommit och åker en stund först! Men vadå. Det är ju det som e halva grejen: fika i backen och bara "vara" och försöka njuta ….
Det var flera som satt ute och fikande. Kan sakna en stor familj, massa vänner och lite vuxensnack…  men visst hade bara Julia och jag mysigt, man e bara lite ovan...
Inte så mycket folk så det var inga problem med några köer. De flesta som är lediga är väl i fjällen:-) Barnbacken e perfekt och liften upp är ett rullband som är lätt att ta sig upp själv … Flera ggr såg jag inte Julia, då jag hela tiden spanade efter något rosa:-) …… men idag låg allt rosa i tvätten:-) utom vantar.
(-Se upp i backen!!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar