söndag 16 februari 2014

Melodifestivalen, besvikelse och efterfest ....


Jaa, vad säger man? Besvikelsen har lagt sig och det hade inte kunnat göras bättre tycker jag! Bra framträdande, glatt och en "svängig" bra låt. För 5-10 år sedan hade inga "barn/ungdomar" runt 12-16 år mobiler, nu har väl typ ALLA!  Det gör skillnad så klart! Det känns snopet men jag är ändå glad för Alice skull som vi känner väl och som gjorde ett bra framträdande. Oscar hade vunnit vilken låt han än haft. Nästa vecka kommer garanterat Anton Ewald gå direkt till final. (utan att ha en aning om hans låt......) Hmmm. Idag känns ändå bättre än igår! Julia blev så ledsen att hon grät. Hon tyckte synd om pappa!
En härlig kväll hade vi i alla fall. Jag måste kika på reprisen eftersom jag knappt kunde koncentrera mig på att lyssna på någon av låtarna. Var så nervös!!! Det gick inte hela vägen tyvärr men sånt e livet:-)

                    
                        Fina vännerna Mattias och Ankie var så klart på plats för att hejja på också!


                                      Pappa med mobilen för att rösta. Det hjälpte tyvärr inte:-(

               Fina Johanna Toftby och hennes Janne hängde med dom också! Roligt med ett stort gäng!

             Bästa barnvakten kom på hotellet och sov med barnen så vi kunde gå på efterfest!!Och tack alla för Ert stöd, telefonsamtal och röster!  Helt underbart vilket engagemang, verkligen härligt!

KRaaaaaaam

3 kommentarer:

  1. Ja, dom var klart bäst! Jag tror också att det kan bero på att många, vi lite äldre, trodde att dom hade en given finalplats så vi 'glömde' att rösta. Tråkigt. Men det blir självklart en hit iallafall. / Johanna H

    SvaraRadera
  2. Vad hände ? Jag var säker på detta bidrag skulle nå en finalplats!! En riktigt bra låt! Bra underhållning! Snygga scenkläder. Såg er på Tv med, fina.

    SvaraRadera
  3. Låten kommer ändå bli en stor "sommar-hit" men visst är det trist att Melodifestivalen börjar bli som Lilla Melodifestivalen. Nästa år kommer säkert inga etablerade artister vilja ställa upp! och om några år är det säkert ett annat röstningssätt ska du se. Fina bilder på dig och familjen. Ser ut att haft en bra kväll ändå! Tack för en härlig blogg!

    SvaraRadera