onsdag 22 augusti 2012

Onsdag och resultatet .....!!!

Så var denna "klibbiga, lite soliga och nu regniga" onsdag över också! Ett steg i rätt riktning, härligt!

Jag har varit lyckligt lottad som genom vänner fick träffade min nya idol. Hon heter Susanne och är bara så där som man önskar alla skulle vara. Hon är inte bara snygg. Hon är klok, smart, kan lätt förstå alla, hon är positiv, glad, har skinn på näsan, bra jobb, tok kär i sin man, hon har friska barn, är nöjd med sig själv, gått igenom så mycket i livet så man blir alldeles rörd!!!
Vill du ha tips angående typ ALLT så är hon en klippa! Hon kan ge tips och råd om allt från att hitta dig själv, ekonomiska problem, barnen, förhållande, (stress), jobb, tankar och kanske blir vi kollegor en dag, vem vet !!?





Ni (tex Häggkvist) som har barn som har ett lite "trassligt" "lockigt" hår som är väldigt svårt att kamma och näst intill omöjligt att reda ut; Här kommer några bra tips på produkter !!


Och en av de viktigaste sakerna: En bra utredningskam som man kan köpa på salong (helst för "affrohår")


Men nu behöver vi inte kamma på två, tre månader igen. Vilket lyx! Så här blev resultatet, så himla fint!



Som sagt, alla e gladare och Jane behöver inte ha ont varje dag och vi behöver inte gå upp en timme tidigare för att "försöka" reda ut ett "väldigt tovigt" men fint hår.
Som jag tidigare skrivit, det är inte för utseendet "man" sätter flätor (i de flesta fall) utan för att det knappt går att vara utan av praktiska skäl! Gud vad vi dömer många gånger utan att veta hur det ligger till och det gäller massa saker... Vi kan väl bestämma att vi blir bättre att ta reda på fakta och SEN döma ..... om vi nu måste döma. Alla är olika och det är väl härligt !!!


Få se om det blir Dallas ikväll också, inte så säker ...

Kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar