söndag 5 augusti 2012

"göra stan och lite mera ...."


Vi började med en lugn och skön morgon utan stress. Sommarlov på tv har blivit en favorit ...

Hela förmiddagen bara "var vi" lekte med klädnypor, plockade lite iglar, spelade spel och tror att barnen tyckte det var lite skönt eller rättare sagt ovant att bara vara VI ... :-)




Sedan blev det ännu en dag med sol och bad! Vi har passat på eftersom det ser ut som det ska bli sämre väder snart .... Jane e mer under än över vattnet.



Vi fick främmande av Cathrine Hardenborg och hennes familj som är hemma från Brasilien bara någon vecka till ... Sedan lämnar dom oss igen och vi kommer nog inte ses på ett helt år, SNYFT !!



Kommer sakna våra grannar massa igen..... Fy!

Cathrine och Patriks barn Oliver och Adrian var självklart med och de har ju tidigare lekt dagligen med Jane o Julia och de var så glada att få några timmar i hop igen ..



Som vanligt blev det "känna leken igen" ... jag och Cathrine kom 1:a !! Jippi. Några som säkert trodde dom skulle vinna var Alban och Patrik men icke .... Ha Ha



Vi packade i hop våra saker (fast det hade varit skönt att stanna i det härliga vädret. Det har inte varit många varma kvällar denna sommar men idag var det varmt och skönt...)

Väl hemma känns det ok och enkelt att krypa in i en lägenhet igen. (Vi har sovit hemma två nätter sedan innan midsommar....) så roligt med alla leksaker och dockvagnar osv igen..... Rätt skönt att inte ha några småkryp här och där, att kunna tvätta hur många maskiner man vill. Duscha en halvtimme om man vill det, inte lyssna om det är någon utanför  innan man somnar ..... och ett internet som fungerar perfekt!!!

Och det allra bästa: Jag har fått en ny tidning i brevlådan, ååå ska snart krypa ner och läsa !!



Sov Gott, I morgon ska jag "göra stan", vi ska ta sprutor, och har massa att ordna med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar