tisdag 17 februari 2015

..... men, innerst inne!!


Glad att jag fick vara i butiken med massa härliga glada kunder även idag. Alla pastellfärger gör att våren känns ett steg närmare (Att ha saker att göra hela tiden hjälper en dag som denna!) De flesta har ett leénde på läpparna (jag börjar kunna med kassan, ha koll på saker) och det känns skönt att kunna hjälpa till och "tillbaka vara glad"!



..... men, innerst inne!!



Ingen ser ... eller vet att "inuti" värker hjärtat av en stor längtan, saknad. Ännu mera idag!! Orden "aldrig mer" kommer och går och sanningen gör ONT! På riktigt! Tårarna kommer inte lika lätt som förut, men det gör ändå väldigt ont dessa stunder! Särskilda högtider, låtar på radion mm mm .... Det har gått snart 1 år och IDAG är din födelsedag!! Jag firar med en semla och ett glas rött (det gillar du), ok- peta bort lite grädde ......  innan jag kryper ner och snart är äntligen den här födelsedagen över!



Jag ringde idag ..... inget svar:-(  Jag kan bara hoppas att vi en dag kommer ses igen (någon annan stans) Tänk att det inte finns NÅGON att fråga!!! Helt otroligt. INGEN som vet! Ingen som har varit med och kan berätta ... vi kan bara tro & hoppas!



Måste få dela med mig av dessa fantastiska rader som Camilla skrivit på Facebook, det hjälper att leta, läsa och allt annat som gör att man känner "hopp"


KRam

1 kommentar:

  1. <3 fina du, hoppas du får sova gott och känner dig lite bättre i morgon.

    SvaraRadera