måndag 2 februari 2015

Måndag


Det är måndag, ny vecka och en härlig känsla i kroppen! Helgens alla kalas är över och nu har vi en härlig 10-åring här hemma, det har vi inte haft innan:-)
Det pratats om veckopeng, när och var man får gå själv, appar och annat onödigt trams:-) haha
 
Våra grannar, våra bästa vänner Ankie och Mattias med barnen kom över. Mormor och morfar var kvar, men idag är huset ödsligt tomt igen .... :-(    snyft´


Hela trogna gänget:-) Alban fixade som vanligt (blivit en tradition när barnen fyller år) spagetti & köttfärssås till alla innan tårtan, mums!Det är vinter, frisk luft (behövdes idag), lagomt kallt -4 grader och man blir så där lagom varm när man tar den där morgonrundan!Gick förbi ett par affärer och märkte att det e ju värsta rean överallt. Älskar 70%, det gör verkligen skillnad. Köpte ett par mössor eftersom mina alltid försvinner:-) ...... Tänkte ett tag att jag skulle köpa upp hela korgen för vem blir inte glad över en snygg halsduk och en mössa. 30 kr styck!!
HM & Intersport


Här hemma är det kompisar och snart dans. Kompisar får endast följa med på måndagar OM de gör läxa ihop..... annars får det bli på "kompis-dagen"


Kraaaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar