tisdag 10 februari 2015

21 år ...


Bobbi Kristina Browns familj har nu tvingats inse att hoppet är ute för 21-åringen. De har kommit överens om att avbryta den livsuppehållande behandlingen, men vill vänta tills i morgon.

Den 11 februari är det exakt tre år sedan Bobbi Kristinas mamma Whitney Houston plötsligt avled av en överdos på ett hotellrum. På förslag från mormor Cissy Houston kommer familjen nu alltså att vänta, så att mor och dotter får samma dödsdag.
Bobbi Kristina hittades medvetslös i badkaret i sitt hem lördagen den 31 januari. Till en början såg det ut som att kändisdottern trots allt skulle klara sig, men senare visade det sig att hon inte skulle kunna återhämta sig.
Precis som i mamma Whitneys fall misstänker man att Bobbi Kristina tagit en överdos. Det rapporterades tidigare att pappa Bobby Brown vägrade stänga av respiratorn. Familjen har haft svårt att komma överens, men nu är de alla samlade på sjukhuset och redo att ta farväl.

– Det enda de är överens om är att hon är borta (hjärndöd), och att det inte går att göra något mer för henne, säger en källa till Page Six.


Ja, vad säger man .......


Var rädda om varandra!

1 kommentar: