tisdag 19 mars 2013

Mascara tips!


I dag var jag och provade kläder inför en visning jag ska gå på torsdag. Så mycket fina vår kläder och skor! Blev sugen på att shoppa (åt mig själv...)!
Julias absolut favorit"lek" nu är att sminka mig.  Det blir i alla fall olika varje gång men det är tur att sminket snart är slut (och även i alla affärer........)


När vi ändå pratar smink .... Köpte jag en ny mascara igår från Make up store som skulle vara fantastiskt bra!? Borsten snurrar till och med med hjälp av en knapp så fransarna ska bli magiska :-) ha! Den är helt värdelös!



Var tvungen att googla lite och hittade detta:

Estée Lauder Sumptuous 6 ml


Lyxiga Sumptuous från Estée Lauder lyckas bäst i testet på att kombinera volym med hållbarhet. Mascaran innehåller synliga fibrer som bygger upp volym på fransarna. Borsten är konformad och ger bra ”lösögonfrans”-effekt med kraftigare fransar i yttre ögonvrån. Klarar fukt riktigt bra! Smular lite mer än Hypnôse men erbjuder å andra sidan mer volym på fransen.

+ Massiv volym som håller, klarar fukt bra
− Kan klumpa om man är oförsiktig






MaxFactor False Lash Effect 13,1 ml



För att bygga volym med False Lash Effect krävs det att du kommer överens med borsten. Den har en trubbig spets som försvårar förmågan att komma åt de innersta ögonfransarna samt undre fransraden utan att kladda. Väl på fransen levererar mascaran volym och god hållbarhet som funkar både till vardags och till fest. Både fukt och smul är helt ok.


+ Snygga svarta fransar, mycket mascara för pengarna
− Klumpig borste gör det svårare att komma åt i






Clinique High Impact Mascara 8 ml




Den anonyma förpackningen döljer en riktig toppenmascara. Fransarna blir dramatiskt korpsvarta, separerade och får fin längd. Resultatet håller också riktigt bra under hela dagen, även i fuktig miljö. Borsten har klassisk form med nylonborst som har lätt att komma åt överallt. Mascarans ger förutom längd även snygg volym vilket gör den till vinnare. Allergitestad.

+ Bra längd & volym, inga klumpar, oparfymerad
− Småtrist förpackning




Imju Fiberwig 8,3 ml


Med Fiberwigs fibrer kan du bygga upp otroligt långa och vackra fransar. De kan dock lika gärna ställa sig på tvären. Vårt tips är att bygga volym vid fransrötterna med en annan mascara, och därefter bygga längd med denna trollstav. Du tvättar bort den genom att fukta med varmt vatten och försiktigt dra loss mascaran från fransarna, samma princip som Kanebo 38.


+ Ger jättelånga fransar, bäst i test i fuktkategorin
− Något svårkontrollerade fibrer




Lancôme Hypnôse 6,5 ml



En mascara som ger riktigt snyggt svarta fransar. Fransarna blir separerade och håller fantastiskt bra under dagen, ingen fällning under ögonen. Borsten är liten och lätt att komma åt alla vrår med. Mascarans något tunna formula gör det lite svårare att nå samma volym som testets andra vinnare Sumptuous men hållbarheten väger upp för detta.

+ Fantastisk hållbarhet, inga klumpar
− En relativt dyr mascara


Finns säkert många fler bra.
Jag tycker den rosa/gröna mascaran (kommer inte ihåg namnet och orkar inte kolla upp) på HM är underskattad. Den är bra och billig!

Sov Gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar