tisdag 5 mars 2013

godmorgon!



Godmorgon!
Var vi än är och vilket väder vi än har så är det väl underbart att få vakna till en ny härlig dag! Det e absolut inte självklart!!!



Ha en bra dag!

xxx

3 kommentarer:

  1. vad roligt att hitta din blogg! Vi ska till samma hotell den 28 mars :) Har ni bokat sk "happy baby rum" ? det har vi gjort och jag hoppas det blir bra - reser med en 5 månaders o en 5 åring. Har varit i Thailand flera gånger förr o vi liksom ni valde mellan Kamala eller Bangtao. Har varit i Kamala förut men det har sedan dess exploderat av turister så det känns bra att valet föll på Bangtao. Jag har haft lite koll på vädret o visst måste ni ha haft otur för det har "sett" regnigt ut på webben. Men som vädret är med Thailand så är det ju ofta inte regn en hel dag! Önskar er en fortsatt trevlig resa - jag fortsätter att läsa! :)

    SvaraRadera
  2. Tack !! Vi hade "otur" med vädret de första tre dagarna, men för mig som var sjuk gjorde det inte så mycket... Nu är det soligt och väldigt varmt här och det var väldigt ovanligt det väder som var ... så ni får säkert soligt och fint! Vi bokade inte "happy baby rum" men vet några som gjorde det. MEN vi såg till att boka bottenplan mot pool och det är ju sååå bra när man har barn att bo längst ner och med en 5 månaders perfekt. Kunna låta de sova inne och samtidigt vara utanför då poolen bara ligger någon meter ifrån. Eller om de större barnen bara vill in på toa, dricka vatten, titta på dvd så kan de fixa det själva ... Hade vi valt IDAG hade vi valt Bangtao en vecka och Kamala en vecka men om jag fick välja bara ett så skulle jag välja Bangtao! Stor Kram och välkommen hit till bloggen!!!! KraamK

    SvaraRadera
  3. Har två frågor o passar på när ni nu är där nere :) Vilket land är de ifrån som har hand om barnklubben och kostar det ngt extra? Samt, är wifi gratis på hotellet? kram från oss i kalla Sverige!

    SvaraRadera