torsdag 31 maj 2012

Picknicks Tips!


Hej min vän!
Vi hade mysigt igår kväll. Ett glas vin och massa prat. Skönt att få sitta ostört och bara tjattra och skvallra lite:-) ... Tyvärr blir det inte att vi ringer varandra och pratar särskilt ofta heller, och om man väl gör det kommer man aldrig ihåg allt som hänt och vad man ska berätta och prata om....  Vi bor 35 mil ifrån varandra så det är ju inte så att man kommer på och åker o hälsar på heller:-(
Ankie och jag har jobbat ihop väldigt många år och suttit nära varandra. Vi har kämpat och stöttat, peppat och hejat på varandra och även (busat emellanåt) ihop!

Skoj! Nu ses vi väldigt sällan tyvärr. Hon kommer tillbaka efter sin "skoldag" idag också så vi får två hela kvällar ihop :-)

I dag e avslutning i Humlan för hela Dagis. Filt och picknick e klart:-) Här kommer lite bra tips att ta med i sin picknickkorg :



Jordgubbar, festis, mackor, potatissallad, kycklingspett, Kaffe, Kex, köttbullar, tomater, smoothie och varför inte lite chips ....
OCH det allra VIKTIGASTE: VÅTSERVETTER !!
Vi kan stanna hur länge som helst och behöver inte göra någon middag när vi kommer hem:-)  Hoppas bara på fint väder !!

Kraam så länge


1 kommentar:

  1. Mormor o Morfar31 maj 2012 kl. 14:10

    Ha en mysig avslutning. Synd att vi inte kan vara med, men du får hälsa så gott till barnen och alla vi känner Många kramar från oss.

    SvaraRadera