torsdag 7 november 2013

Herbalife



En dag med bästa Kicki på Hälsomässan. Vi gick runt och pratade, försökte göra lite reklam för oss själva och smakade på "allt" vi hittade och blev proppmätta:-)


De körde även yoga men vi "orkade" inte med det i dag! Massa bra läsning, hälsodrycker och tillsatser och nyttiga saker fanns självklart på plats. 12 par strumpor för 100:- blev mitt fynd!




             Har jag glömt att berätta om Herbalife!? Vill du köpa eller vet någon så hör gärna av dig!




Vi köpte in och skulle börja sälja produkten men har inte riktigt kommit igång än. Tiden räcker inte alltid till ..... En bra produkt som finns i pulver, tabletter och te som kan ersätta ett mål mat om dagen. Den bästa starten på dagen (frukost) där man får hela dagsbehovet av vad kroppen behöver under en dag säger många. Två skopor pulver (finns både vaniljsmak, frukt och choklad) och ca 2,5 dl mellanmjölk. Alternativ två skopor direkt i smoothien ....  Ett enkelt sätt att gå ner i vikt och ett snabbt sätt om det inte finns tid till "lunch" eller "middag" och slarva aldrig med frukost!! Då är detta snabbaste, nyttigaste man kan få i sig på en minut !! Dessa kostar ord.pris 418:- styck ...




Nu ska jag springa på förskolan så jag inte kommer för sent, de gillar dom INTE !!!

KRaaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar