lördag 23 november 2013

Fredag kväll



Vad var det dom hette nurå´  .... JO, rumpnissarna:-) Söta eller kanske inte. Vad var de dom sa:  -Vaffö.... vaffö blir de på detta vise´...??



Vaknar och har ont i halsen:-(  Ont i kroppen & fryser... Blir både arg och ledsen. Blev inte kall igår och har absolut inte varit ute och "slarvat" tvärtom!

Det var en trevlig fredag kväll! Cirkus Scott på Gärdet med bästa vännen Ankie och hennes barn. Hästar, lina, bollar, hundar, sockervadd, ponnyridning, glögg, lussebullar, dricka, karusell är lite av det som fanns på plats....

Träffade på många kända ansikten och alla var nöjda och glada när tillställningen slutade runt 21.30-tiden.

Lite bilder:





                                       Jane ville så klart prova på att klättra, och det gick rätt bra :-0




Oj två huvuden i vägen.... Grr, Carola längst ner och Martin Melin närmast. Typiskt :-) Att de alltid ska synas .... :-)

KRaaam

2 kommentarer:

  1. Usch då,krya på dig!
    Men kul med cirkusen! Minns när jag bodde på Gärdet, då såg jag ibland ena brodern Scott ute med sin hund ibland. Det livade upp för då fick jag alltid den där glada känslan som man får av hela cirkus Scott :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du inte blir riktigt sjuk. Krya på dig. Läser din blogg varje dag och tycker om den väldigt mycket. Variation vilket många bloggar tyvärr inte har. /P

    SvaraRadera