lördag 21 september 2013

I går & första Körslaget ....


Ännu en lördag är snart slut ...   Skönt att sitta helt själv i en lugn och tyst stor lägenhet! Kvällen har varit allt annan än lugn:-) Men väldigt trevligt har vi haft med massa barn, skratt och "kull" och då blir det hög volym !!



Kvällen igår skulle jag berätta mera om. Vi var som sagt 50 tjejer som möttes upp på Södermalm här i Stockholm. Sparadiset är ett SPA uppbyggt i "hemmamiljö" med en mycket lugn och skön känsla!

Synd att man inte hinner med och surra med "alla" när man måste uppdatera allt på mobilen (bloggevent....) hela tiden, man vill ju få något litet pris, och det fick jag, jippo! Här Annika, Annelie och jag!







Det var tävlingar, priser och bubbel. God mat och tre lyxiga goodiebags fick vi alla med oss hem. Allt detta fixat och trixat av Diana och Lina  Bra gjort!











Det var massa fina vinster och priser. Bland annat från: EgofinDaisyBeach House CompanyTimarcoNordicstyleChokladfabriken,GeggamojaMdFormulationsKlockaregårdenVoya, LinebyMaria och Ghd, TACK!!


I dessa påsar fanna bland annat trosor från Röhnisch, produkter från Voya, Båtresa med Birka, Tvål från Åhléns, Vichy, Ccs heathcare, Ahlvar, Skönahem, Daisy, Träningstillfällen från Rosaskrot,  Deo från Aco, Md formulations, Timarco, Egofin, Nordicstyle. Tack snälla!




Nu sitter jag i soffan och tittar på Körslaget för första ggr .....
Måste ju heja på fina vännen Anna Book, så klart !! Hejja-Hejja!!!



Kraaam

1 kommentar: