onsdag 15 maj 2013

OJ SÅ LÅNGT DET BLEV .....


Kvällen började klockan 18.00 med att trevliga Linda Nordlund hälsade oss alla hjärtligt välkomna till Vapiano och bjöd på en god välkomstdrink. Vapiano finns nu även etablerad i skrapan på Söder här i Stockholm.




Vi var nio tjejer och på varje plats låg en fin påse när vi kom som var fylld av överaskningar från:

Twinner 

Gamla dammsugarmunstycken sopar smutsen framför sig och kräver omställning mellan olika underlag. Borstar samlar ludd, hår och smuts och gör dammsugningen ineffektiv.
Det slipper du med Twinner.

Ocky



ACES
Varmt välkommen till en spännande butik med ett eget koncept på Lidingö



 
inreda.com
Inreda.com är en webbshop som ägs av Annelie Persson som säljer heminredning och inredning och funnits sen september 1999. Deras kunder finns i hela världen och här hittar du massor av glada och roliga saker för hemmet, sommarstugan, ge bort presenter, doppresenter, möbler, mattor, utemöbler och mycket mer.







Vi fick lära oss lite om vin och självklart smaka olika sorter, spännande och gott:-) Denna 19 åring var våran hela kvällen sa han :-) ..  (han visste nog inte va han själv sa ....)




Vi åt, skrattade, åt mera och lite efterätt på det! Efter nästan sex timmar vinglade vi hemåt ... hihi  Tack alla igen för en lyckad kväll, gör gärna om det snart igen:-)!


Här Cecilie Östvik som driver Brands for kids, Annelie (även hon som jag från älskade Forsa i Hälsingland) hennes blogg hittar du HÄR och fina Karoline Lind. Karoline jobbar nu med hållbart mode.
Idag driver hon nätbutiken Lind Store och har ett Showroom här i centrala Stockholm.





Här Annelie på Inreda.com och Lotta Gray (Vimmelmannan) som även är min Thailandskompis:-)..


Efter en härlig kväll delade jag och min fina vän Petra /"Barnkompetens" på en taxi hem, och då såg vi ut så här .....



Kram från en som har skrivkramp men är väldigt glad som fått äran att tillbringa min Onsdag på en skolgård med massa härliga barn som hoppat hopprep, kubbspel och fångat småkryp:-) !!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar