tisdag 18 november 2014

Mama gala och Schlager
Vi hade supertrevligt igår! Tyvärr kan jag väl tycka att Mama galan blivit sämre med åren .... I år var den så kort så när vi presis kommit igång var den slut :-(En kort modevisning och några nomeneringar och priser delades ut. Uppträdande av Vanessa Falk som har en otrolig röst och hennes låt berör verkligen!

"Sångerskan Vanessa Falk, dotter till producenten och musikern Christian Falk som avled i cancer i juli, släpper en ny singel. "Hurt" heter låten, och den är tillägnad hennes döde bror William."Modevisningen fick jag inte ens någon bild ifrån ..... så fort gick det:-) eller var det för att jag kom när den redan startat!
Men har en bild från en annan Mama fest för X antal år sedan då Jane bara var 2 år gammal och gick modevisningen med sin pappa. Så söta!!


Festen slutade som sagt alldeles för tidigt och VAD gör man en måndag när klockan är 21.00 ....... Annelie kom på en lysande idé. Vi alla ÄLSKAR schlager och hennes vän Caroline och några fler uppträdde på Vickan där det var schlagerkväll så vi gick dit en stund.


Nya och gamla ansikten. De flesta bloggare. Trevligt, lugnt och väldigt roligt att få träffa Annelie en helt vanlig måndag!!!


Fantastiskt bra alla är att sjunga och stället började gunga lite senare. Så här såg det ut i publiken. Gud så vi skrattade:-) gubbar 80+ ....Hemma runt midnatt igen, skönt! Pigg idag och ska NU iväg till Kista på min första "hårborttagningsbehandling" Bilder kommer senare, KRam


2 kommentarer:

 1. Hej Kin! Tack för igår, jätte kul att träffas! Hoppas ni rockade loss :D
  Håller med dig om galan... galet kort haha

  Får jag låna din bild på oss alla?

  kram
  Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jennie! Kul att träffa dig med. Klart du får ta de bilder du vill !! Stor KRam Kin

   Radera