söndag 30 november 2014

1:a Advent


När vi kom hem allihopa igår var vi rätt sega! Vi blev överlyckliga att våra grannar bjöd ner oss till dukat bord!!!Dagen har verkligen gått i ett !!!!
Vi var till och med tvungen att hoppa över favoritaktiviteten: dans:-(

Vi började med att fixa "läxan"till årets julmarknad på skolan:-) Är man borta får man skylla sig själv, mycket att "ta igen..." En av klasserna skulle ta med bakverk med saffranstema:-)
Sedan iväg till stallet.
Julia fick rida en av sina favoriter! Det gick bra och vi hade ett bra snack i bilen hon och jag. Om livet, första advent, skola, kompisar och turen att ha en syster.
Plötsligt säger Julia:
- Mamma, lyllo Sean Banans tjej
- Varför då?
- Jo, för han är känd!
- Jaha, men din pappa är ju också känd.
- Nehäää, inte som Sean Banan i alla fall !!

Dusch, mat och iväg på Fredrikhovs slotts Julmarknad som varje år ligger samma söndag. Klasserna har gjort sitt bästa för att tjäna in pengar till klassen så de kan göra massa saker under året. Vi hade i år två barn=två stond....
Vi saknade snön!!
Julia sjunger i kör och hade för första ggr uppträdande i Hedvig Elionora kyrka. Fullsatt och väldigt väldigt fint. Så glad att hon sjunger i kör så det blir av att man kommer iväg till kyrkan. Det blir liksom inte av annars, även om jag älskar traditionen runt jul! Fina julsånger, förväntansfulla barn, stämningen, känslan och en liten tår som inte kunde hålla sig borta....


Nu ska barnen sova (alldeles för sent blev det ikväll.....) Kram så länge 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar