söndag 9 november 2014

En lååång dag med massa tårta på 6 års dagen och "favorit pappor!"


En lååång dag som började innan 07.00 då Julia undrade NÄR vi skulle väcka henne och sjunga:-) Tänk att vår "lilla" tjej är 6 år!!! Fattar det inte .....  Det känns som barnen blir äldre men inte jag!?
   
Tårta på säng, (överraskning av mormor&morfar) massa presenter, tårta, iväg och rida, kalas med  tjejerna i klassen, ett andra kalas, mera tårta, mat, lekar (hade världens bästa lek-ledare) och dagen hade barat börjat...


Många bra, roliga, fina paket, men en stor favorit var sminkbordet som har stått länge på önskelistan...

Julia berättade så klart för alla på stallet att hon fyller år. 6 klubbor fick hon av ägaren som annars inte alls e så glad.....Varför är så många "tanter" inom ridning sura??
Hon fick välja häst först och valde Buster.


När vi kom tillbaka från stallet möttes vi av tre av mina favoriter!! Tre bästa papporna någonsin !!Klassen kom och det blev full fart:-) Lekledarna Jane och Ellie hittade på lekar, delade upp i lag, visade upp en dans och var riktigt duktiga!Mera tårta. Fick hjälp av Misan att fixa denna glass-tårta som jag även gjorde förra året, mums!

Innan alla skulle gå hem ringde det på dörren, och vem kom!? OM inte tomten som hade med sig godispåsar till "alla snälla barn:-)"
Någon tyckte han pratade som morfar ....
Grannar, Ankie, Mattias med familj kom förbi och kvällen gick lika fort som vanligt!Tack ALLA som kom, ringt, skickat sms, mail, facebook, skickat paket! Vi OCH Julia känner oss så tacksam och Julia har haft världens bästa dag! Tack ......
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar