söndag 14 september 2014

VAL 2014 och en rolig Kräftskiva !


Hela Sverige väntar och hoppas....  på det dom anser vara bäst för sitt liv och Sverige. Vi tycker olika och så ÄR det och måste accepteras!
 
                                                           

     Alla blir engagerade. Både stora OCH små..


Idag har det varit en bra dag! Kanske varit lite tröttare än vanligt:-) men, men .... Det blev ändå iväg tidigt på stallet, sen dans mm... 🐴Kräftskivan var trevlig och vi dansade nästan lika mycket som vi åt kräftor👠👯🍷


Det känns fortfarande som sommar men nu börjar jag bli lite less på sommarkläder o linnen så det fick bli en höstgrön långärmad blus från DKNY och shorts från Monroe. 


Ankan och jag åt nog flest kräftor vid vårat bord......  MEN man fick vara försiktig både med tänder och lösnaglar, haha. Hårda var de´  men goooda! MumsFina radio/schlager Kim, Kräftskivekungen Tomas,  coola Tanja som dessutom har egen privatchaufför som kom och hämtade upp oss och Ankie 💕💕min bästa fina vän!!Vissa blir bara gladare och gladare ju mer klockan blir! Här härliga Anette Norberg och Kenneth Bergman

Och vissa blir bara tröttare och tröttare ju senare det blir ......Men hade redan innan bestämt att inte gå hem först denna kväll :-)!!


Och jag lyckades:-)

KRaaam Kin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar