söndag 7 september 2014

Bra träningstips efter du fått barn !!Det är inte bra att börja träna direkt efter förlossningen! Hur länge bör man vänta och kan man verkligen orka träna när man knappt får sova på nätterna? Bebisar är som alla mammor vet väldigt olika.
Mitt första barn vaknade alltid flera flera ggr per natt (under två års tid....)och vägrade somna om utan "vaggande" vet inte hur många timmar per natt vi var uppe och gick och bar henne:-) Man var alltid trött! Det man önskade mest av allt var ATT SOVA! Gråten var ofta nära för egentligen ingenting.. Vi behöver SOVA för att fungera och det är faktiskt under vår sömn vi ser till att "fylla på" och stärka immunförsaret ....
Att sova mindre än 7 timmar visade sig innebära 2.94 gånger större risk för att bli förkyld
Andra barnet kunde sova 6 timmar i rad! Det kändes lyxigt:-) NU sover båda minst 10 timmar per natt, skönt!

Vill du få lite bra träningstips efter det att du fått barn kan du läsa HÄR!!


Man behöver inte gå iväg på gym/träningsställe! Ett köksgolv medan pastan kokar, några utfall när barnen somnat eller en balkong en solig kväll fungerar lika bra💕Dagen har varit bra! Det känns som man måste "passa på" nu de sista soliga härliga varma underbara dagar som är!!

Vi började rätt tidigt med att åka till stallet. Jippi !!Julia valde en pigg häst som ville springa hela tiden.... Jag med mina ömma ben var tröttast efter en timme runt runt på volten:-)
Hem och iväg med barn 2 till dansen (Base23) Det absolut bästa hon vet, dans! Vi kunde inte gå hem, utan gick med en god vän och hennes barn till Humlegården (parken) några timmar ...tills pappa Alban ringde och vi möttes upp och gick och åt på restaurang.

Nu ett varmt bad, mys i soffan och en tidig kväll!!


KRaaaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar