söndag 5 januari 2014

Tillbaka från HasselaBarnen fick bestämma om de ville åka skidor även idag. Vi skulle checka ut från rummet 11.00. Jag kan tycka det är lite konstigt. Incheckning 15 och ut 11.00 ......  Man får inte ens ett dygn och billigt är det inte heller.... Vi fick ha rummet längre.  Barnen ville självklart stanna och åka även idag!

Det gick bättre och bättre och det är en magisk känsla när man ser båda barnen åka slalom tillsammans nerför och ser så nöjda och glada ut och verkligen gillar att åka! OCH inte ens är ovänner!! Mycket bättre backar än jag trott och helt ok med snö i två av dom!Kvällen igår var bra. De har verkligen fantastisk mat på plats. Förra året var vi också här men tyckte inte alls maten var densamma. Tydligen en ny kock berättade servitören. Mysiga tre dagar och två nätter fick vi och tjejerna träffade så klart kompisar. En favorit blev en tjej som bodde i Orminge (Stockholm) som undrade vad vi ska göra på lördag ........ De lekte, dansade, sjöng & uppträdde hela kvällen! Och idag lite skidor ihop:-)

                                                        Här fina tjejer innan middagen igårVi har kommit tillbaka till stugan. Elda, elda och elda. Lite mat och en tidig kväll hade vi tänkt, men så blev det hockey.. Jag väckte barnen i morse 8.30 och dom somnade igår vid 23.00. Det är lite sömn för att vara "den här familjen" som behöver 11 timmar för att vara glad, pigg och tycka livet e toppen:-)

I morgon åker vi hem tillbaka till Stockholm igen. Blandade känslor. Ska ändå bli skönt även om vi haft en fantastisk jul, nyår och tid i Hassela
 

"Borta bra men hemma bäst" Saknar egen säng, tvättmaskin, smoothy, vännerna i Stockholm, skola, dagis och Alban mest!

KRaaam så ses vi imorgon igen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar