tisdag 21 januari 2014

Hur viktigt är utseéndet?!Hur ofta går man runt på Ikea i det tampo man själv vill ??? Inte ofta alls!! Oftast är det alltid "någon" med som tycker mindre om att bara gå runt och titta, lukta och känna ......

Idag var det rätt lugnt. På slutet blev det ändå något snabbare steg mot "tag själv lagret". Hemkörning i morgon mellan 9-13
Älskar IKEA men det blir alltid "mer än man tänkt" och när man kommer till kassan är det lätt att det blir att man försöker "smyga undan" lite "onödiga" saker som man egentligen inte alls behöver!

Hittade en perfekt garderob till Janes rum. Rätt storlek och inte så bred. Nu ska hon få ha sina egna kläder i sitt rum. Det har hon längtat efter länge!! Nu känns det som det e dax.Två vita fårskinnsfällar (99:-) styck! ljus, vita kaffekoppar (less på alla omaka koppar i skåpet), lampskärm, beige (lite för stor) badrumsmatta, vita servetter, mera ljus, lila handduk till Janes rum (hon älskar lila och blev superglad) över sin handduk:-) ramar (svindyrt på andra ställen) matlådor (9:-) för tre stycken ..... tycker de alltid försvinner på skola eller dagis?? en fin stor träbricka var jag nära att köpa men kom på i sista sekund att frukost på säng blir nog aldrig av här ändå ..... värmeljus, en lila egen mysig filt som Jane ska få nästa v. då hon fyller år.
Några nya vita överdrag till kuddarna, de blir ju aldrig riktigt vita igen på 40 graders tvätt (60 & 90 grader tar alldeles för lång tid)
Mycket det finns på IKEA till bra priser. Skulle lätt kunnat stanna några timmar till:-) Här lite smått & gott.

En snabbfika på några minuter blev det också för mig och fina grannen innan vi rullade hem till vårt hem. Hämtning på dagis och middag och sedan iväg på ett trevligt event på Stureplanskliniken (bilder kommer i morgon) som jag var inbjuden till av Diana. (till höger) tack fina Du! Ett litet annorlunda event som Diana bjudit in ungefär 10-12 tjejer till. Vi blev bjudna på snittar, choklad, frukt och champagne... Man lär så länge man lever:-) En ny branch!
Hemma igen innan barnen hunnit somnat så jag fick även säga godnatt och mysa lite :-)
Det är till och med bättre än Champagne:-)!!När barnen kramar håååårt och säger att de saknat en SÅ mycket (och man varit borta två timmar.....) & världens bästa finaste goaste mamma som finns då känns utseendet inte så där viktigt längre !!


KRam

1 kommentar: