lördag 6 december 2014

Julgalan 2014


Julia och jag bokade tåget till Väserås klockan 18.00 och 19.00 satt vi i vagnen på väg. Pälsen på:-)  Vi tog tandborste och snuttefilten i handväskan och det var en riktigt impuls grej som blev lyckad!


Alban, mamma & pappa fanns redan på plats.
Julia blev så glad över att få träffa Oscar Cia innan:-) och höll sig vaken till 01 på natten ... Vi träffade fina Pernilla, Patrik Isaksson och många fler i bandet och alla är verkligen supertrevliga. Nästa år ska jag söka in som kör-tjej ( i smyg ......)


Julbord (hoppade vi över) , showen var fråm 21.30-23.30 och var riktigt bra med mycket variation. Nya, gamla låtar, jul låtar och en del nya grejer. En bra grej att gå med sina anställda när det närmar sig jul:-)!
Darin var tydligen med på Idol-finalen i Stockholm och kom i helikopter till galan för att sjunga ett par låtar ...

Julia hejjar på pappa! Hon kan alla låtar utantill och tycker han är nääääästan lika bra som Oscar Cia och Pernilla:-)... Sean Banan leder!

Det blev ingen sovmorgon precis (eller det blir det väl aldrig i den här familjen.....) blir det sovmorgon i NÅGON familj med barn ......??
Klockan 13.00 skulle vi vara tillbaka i Stockholm ombytta, ätna och klar-packade till att åka till stallet och vara med på lucia-tåg mm......
Tjohoo!!
Blir en tidig kväll (inte för Alban som fortsatte att åka med Jul-galan gänget vidare till Karlstad ....) Imorgon väntar ridning och dansuppvisning. Synd att tycka att man har tråkigt .....

KRaaam och hoppas du får en bra lördag kväll !!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar