lördag 17 maj 2014

SOMMAR !


I dag var det sommar! Första riktiga ggr för i år. Premiär både för shorts och bad:-) Som tur var hade jag två trädgårdsmästare på plats. Jag har tur, de är till och med mina två bästa vänner. Mamma & Annika.
Pappa såg vi inte mycket av. Han fick vara inomhus och försöka få upp lite mörkläggningsgardiner ....Det är mycket som ska göras när man bygger ut:-) ....  ett stort projekt börjar närma sig sitt slut, i alla fall snart!


Premiärbad i bubbelpoolen som först gjordes ren, ut med vatten, in med nytt. Klortabletter ett par timmar men sen så .... alldeles för kallt för att jag ska bada (bara 25 grader) brrrrr.  Men idag har det varit sol och över 20 grader här i Stockholm och det har varit årets första riktiga sommardag !!!
Det bästa med sommarställe är att man får mycket främmande. Fina Annelie och hennes barn kom förbi ett par timmar och barnen lekte, sedan blev det fika - de hade med sig superfina OCH goda hemmagjorda muffins med godis på, mums!Imorgon fortsätter vi (om vi orkar) och sedan blir det besök i kyrkan då Jane är med på en konsert!!
Hoppas på ännu en sommardag!

KRaaam från ett "trött gäng"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar