måndag 16 juni 2014

MASSA BILDER FRÅN MIN FEST!!En rätt kall morgon!  Vi tog ändå en promenad runt hela Djurgården och därefter en fika på Kringlan. Skönt att känna att man "hinner" med annat än att planera :-) & fixa....

Festen i lördags blev som sagt lyckad. Det var ca 75 gäster som jag tror och hoppas hade trevligt! Inte en enda droppe regn (vilken tur eftersom vi dukat långbord utomhus på vår altan), solen var framme. Det blåste rätt ordentligt men vad gör det efter ett par glas rosé :-)

Eftermiddagen började med att de gäster som ville fick åka partybussen ut till Ingarö från stan. Det hade varit ett bra drag med ett härligt gäng och bra musik!!Flaggan hissades ..... Sedan fortsatte eftermiddagen med att alla kom (hade sådan tur att vi fått låna några "röda mattor" så gästerna skulle känna sig ännu mera välkomna!)


                                                  Först lite goda snittar & välkomstdrink!


Välkommen hälsade mina bästa vänner Ankie och Annika med ett skål & tal. Jag är lyckligt lottad som har vänner som alltid "finns där" !!


Jag tog själv inga bilder under kvällen utan än en gång litade jag på alla mina fina vänner och har nu "lånat" ihop en hel del och jag hoppas du orkar med att titta, det är rätt många:-)

Det var en del tal så det blev både massa skratt (och) några tårar .....  Några lekar som gjorde att jag höll på att kissa på mig :-)
Att "sitta i knä" är ett bra sätt att lära känna varandra:-) .... Här Lasse Eriksson, Annelie Niehoff, min pappa, Åsa Brink och Kicki Isacsson

Jenny, Annika, Ingela och Gunnar. Ingen av dom van denna lek utan det gjorde min kära granne Cathrine som jag inte ens har någon bild på ... FY!


Bästa Anna Strandqvist Eriksson och Annika Duckmark e bra på att få festen att "börja dansa" :-) !!Dessa underbara träffade jag på "äldre dar" då vi gick vår utbildning och läste till Stress & Friskvårdsterapeuter. Vi har även varit i Spanien ihop och planer finns på att åka dit igen:-) Anki, Jag, Eva och KickiMalin Forsmark som jag lärde känna när jag var 5 år höll fint tal så tårarna började rinna. Anna Book sjöng ABC för alla schlagertokiga vänner inklusive mig :-) !!! Tack fina vänner!! Fina kusiner fanns på plats och bästa Misan sov så klart över! Kvällen var (hör och häpna) barnfri .... så Jane och Julia var med en liten stund eftersom de ville dansa när pappa sjöng och åkte sedan in till stan :-) Julia såå söt: var närvös och tänkte inte men sa efteråt:
- Mamma, jag gjorde det för DIN skull ....Lisse har fått stått ut med mig många år i jobbet!
            Grabbarna grus som även gick upp på scen och körde den gamla klassikern : " Alla vi " ......
                                                               Fastrar och båda heter Siri :-)
Ingela, Åsa, Jag och Anna-Karin. Dessa brudar har jag jobbat med i nästan 10 år :-) ..... Inte bara jobbat heller. Vi har gjort massa roligt ihop. Spelat golf, varit utomlands mm mm. Som Ingela sa: Jag kunde inte hålla något tal för det finns inget som de andra kan få veta:-) Haha

Denna musiker hade även han turen att träffa en bra tjej från Forsa hade jag skrivit på Jockes lapp vid bordsplaceringen ....  (som inte gick att ha pga blåsten)


         Bästa Mamma & Pappa var självklart på plats. Även min syster uppifrån himlen ♡♡♡♡♡♡Marielle & Drömhuset Ann satt i solen o myste


Vilken tur att vi fick tag i världens bästa kock också. Goda vännen Johnny Johansson (Nobelkock)Alban, Johnny, Ankie & Brollan va alla i form:-)


Goda muffins från Muffinsfabriken !!Massa fina blommor & presenter, TACK!!

Tack igen alla som gjorde denna dag så speciell!! Puss & Kram


3 kommentarer:

  1. Å va fin du va! Vilken fin bild på Annelie och Jocke! Å va kul att se Johnny igen! Han och min bror lagade nobelmaten flera år tillsammans. Härliga bilder, så kul att se!

    SvaraRadera
  2. Wow Kin!! Vilken fest!!! Kraaam från Erika W

    SvaraRadera
  3. Roligt med bilder från jätterolig fest! Har fler om du vill ha:-) Kram!

    SvaraRadera