måndag 28 april 2014

Hund!?



Ibland vill man ha hjälp att fatta beslut.... Det fick bli en kort sväng då Tanja Fylking bjöd in till detta event: Tack!
Det fanns många vänner på plats och ändå kände jag mig inte helt bekväm, så jag gick inte för nära de populäraste tjejerna med risk av att hamna på bild :-) ......
Att skratta och le´ då man inte känner sig särskilt glad känns onaturligt, men jag är på väg åt rätt håll, jag känner det. Det måste man få, för sin och sin omgivnings skull! Saknaden kommer ändå alltid att finnas där.




Här kunde man hitta massa coola hund"kläder" koppel och mycket mycket mera. Nu e det bara hund som fattas:-) .....
Barnen vill så gärna ha hund. Och igår sa Julia:
- Mamma vi kan väl i alla fall köpa en sån hund som pappa också kan ha som är alergisk ...
- vilken då?
- en sån DU VET ....... som man sminkar sig med !!!!
- Va?
- Jo, en puder

Men jag är rädd för att vi måste göra barnen besvikna ...... även fast man hade lust att handla hundkjol ikväll :-)

Nu väntar en skön säng! Sov Gott

1 kommentar:

 1. Jag heter Malin, och jag snubblade precis över din blogg.

  Mina vänner, ett härlig par från Schweiz är de nya ägarna till ett litet schweiziskt företag som heter Stickerkid. De gör färgglada klistermärken för barnkläder och andra tillhörigheter så att föräldrar och lärare kan hålla reda på alla dessa små saker och ting lättare.

  Etiketterna är schweiziskt gjorda och mycket slitstarka (vi har funnit att de klarar att tvättas i maskin minst 45 gånger vid 60 grader Celsius) och de ser mycket snyggare ut än när min mamma brukade skriva en stort " M " inuti etiketterna på mina kläder med en svart markeringspenna :)

  Hittills så har mer än 100.000 nöjda föräldrar beställt från Stickerkid i Schweiz. Så mina vänner och jag tänkte att det är dags att göra våra namnetiketter internationella :) Jag är ansvarig för införandet av Stickerkid i Sverige.

  Ta gärna en titt på vår hemsida här: http://www.stickerkid.se

  Tror du att du eller dina läsare skulle vara intresserade av våra klistermärken och etiketter? Jag kan mer än gärna skicka några prover. Vi kan också erbjuda 10 % rabatt för dina läsare.

  Om detta låter som något du kan vara intresserad av, hör gärna av dig!
  För att inte missa de senaste uppdateringarna och bästa rabatterna, gilla oss på facebook, stickerkid.se

  Varma hälsningar,
  Malin Lövberg.
  malin@stickerkid.com

  SvaraRadera