Några enkla, goda & snabba (det är viktigt) maträtter var länge sedan !! Här kommer några jag själv ska testa!
.
500 gram |
240 gram |
10 st |
2 msk |
2 dl |
2 dl |
2 msk |
2 st |
1 msk |
Tillagning
1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.
2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad
2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad
Lax med romtoppad potatis
.
ca
30min
4 skiva(or) | ||
1 msk | ||
8 st | ||
Topping |
||
1 burk(ar) | ||
4 msk | ||
0,5 st | ||
Tillbehör |
||
Tillagning
1. Skär potatisen i halvor och koka i lättsaltat vatten tills de är mjuka.
2. Stek laxen i smör på båda sidor några minuter per sida, krydda med salt och peppar.
3. Lägg upp lax och potatisen på tallrikar. Gröp ur lite av toppen på potatisen och klicka i rom, crème fraiche och dill. Krydda med svartpeppar och strö över lite rödlök.
2. Stek laxen i smör på båda sidor några minuter per sida, krydda med salt och peppar.
3. Lägg upp lax och potatisen på tallrikar. Gröp ur lite av toppen på potatisen och klicka i rom, crème fraiche och dill. Krydda med svartpeppar och strö över lite rödlök.
200 gram |
1 dl |
400 gram |
200 gram |
1 msk |
200 gram |
4 port |
Tillagning
1. Värm Crème Bonjour och mjölk i en kastrull. Tillsätt mjölk till önskad konsistens.
2. Häll av spadet från Låt kronärtskockorna och skär dem i halvor. Halvera tomaterna och lägg ner båda i grytan och låt koka upp. Smaka av med citronsaft och lägg ner de skalade räkorna. Klipp över persiljan och servera till nykokt pasta.
KRaaam
2. Häll av spadet från Låt kronärtskockorna och skär dem i halvor. Halvera tomaterna och lägg ner båda i grytan och låt koka upp. Smaka av med citronsaft och lägg ner de skalade räkorna. Klipp över persiljan och servera till nykokt pasta.
KRaaam
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar