tisdag 31 mars 2015

Dubai


I dag är det en vecka till vi åker iväg. Då är det påsklov i Stockholm och vi har planerat denna resa sedan länge av roliga och mindre roliga anledningar ..... Den här gången är vi några fler och det ska bli så mysigt!

Vad är då härligare att titta på bilder sedan förra ggr vi var här. DÅ börjar det kännas att man VERKLIGEN ser fram emot att åka iväg till paradiset, sol & bad !!!


  
 Vår underbara utsikt från hotellet. Poolen och havet utanför. Det gäller att inte ha höjdskräck .... 


















"Snart drar vi ... "


Tjao

måndag 30 mars 2015

Sommar-kläder


Saknar inte bara mamma & pappa, saknar den hemmalagade husmanskosten!!! Det är nästan omöjligt att hitta ett "husmanskostställe" i vår statsdel:-(
Jag börjar bli smått less "lättare" smörgåsar, sallader, thai-mat och "smal mat" som man knappt blir mätt av:-) ...

nej, tacka vet jag kokt potatis, gräddsås, hemmagjorda biffar med löksås och kokta morötter! Mums-filibabba!!

Var ut till Terece och Love forever idag och jag bara måste visa ett av plaggen mina tjejer ska ta med sig på vår resa utomlands!!



Härliga färger, så skön kvalitet och helt underbara! Gå in HÄR och kika på allt fint som finns på Love Forever"


Hoppas du mår bra och haft en bra måndag trots vädret ..... Kraam

söndag 29 mars 2015

Anette Norberg


Har tittat på mästarnas mästare och Anette fina vän, du är en hjälte !!! Som du kämpat på många sätt ..


"Anette Norberg – curling,
har vunnit internationella mästerskap som skipper för två olika lag med namnet Lag Norberg. Hon är Sveriges bästa curlingspelare genom tiderna och har tagit två OS-guld – 2006 och 2010 – samt tre VM-guld och sju EM-guld. Hon tilldelades Victoria-stipendiet 2012."

Kram


Eyelash Serum


Hoppas du mår bra!!

Vi fick främmande igår och jag älskar när det kommer massa vänner hit utan att vi riktigt planerat! Ofta när man bokar datum långt i förväg händer något. Man är för trött, någon har blivit sjuk eller startar inte bilen:-) ....

Middag, Gladiatorerna och massa lek:-) Presis som man önskar alla lördagar kunde vara!! Mina föräldrar är kvar och snart är det ny vecka och vi är ensam igen :-(  Fy!







Vi har varit i stallet (kallt & regn idag) och dans på Base 23.


Har beställt denna produkt från nätet och den har kommit! Eyelash serum Xlash. Ska bli så spännande att testa! Men start IDAG. Jag vill inte gå och "göra" fransar mera, har sagt det innan, det var inte min grej. Men hört många som är nöjda. Smaken e delad som med allt annat och TUR är väl det:-)!!



Eyelash Serum skänker näring åt dina ögonfransar och återfuktar. Resultatet blir längre och fylligare ögonfransar.

Fördelar
+ Stärker och förlänger
+ Naturligt långa fransar
+ Kliniskt bevisad
Cremen innehåller formulan Widelash som ger betydligt fylligare och längre fransar samt Jojobaolja, Pantehnol (provitamin B5), E-vitamin  och Rocinolja. Applicera serumet längs övre franskanten på kvällen efter rengöring. För bäst resultat använd serumet i minst 30 dagar.

Återkommer så klart med resultat på "vägen" 

Kram

lördag 28 mars 2015

lördag


Kvällen blev lyckad och jag kommer absolut göra pannkakstårtor flera gånger. Hur enkelt som helst ju´! Det är ju perfekt på kalas och klassmiddagar:-) Det är inte många barn som gillar tårta längre? medan pannkaka tycker nästan alla om!

En vanlig och en gluten/laktosfri. Vi gjorde även två pizzor. Vanlig "dryck" där man blandar i lite sockerdricka hör till favoriten:-)


I dag har varit en skön lördag. Tog med mig barnen och mamma, pappa runt Djurgården. Det tog två timmar idag ..... brukar ta en:-) men skönt när man kommer in igen:-) även om det var lite kallt....



Tjejerna har gjort en skylt med en liten ficka där man får lägga pengar (om man vill) och då ingår massage också .....


Kraaam

fredag 27 mars 2015

Pannkakstårta


Blev inbjuden av fröken då  Julias klass hade redovisning för lågstadiet:-) Små fjärilar i magen men det gick ju så bra! Sötnosar!!!

3:orna fick klä sig "som de ville idag" utklädd, tema eller en kändis:-)


Jane & en klasskompis ska ha tjejmiddag här hemma ikväll. 12 härliga barn ....  De kommer 17.30 och hon slutar sin engelska på skolan 16.30 och ändå tycker hon det är luuuugnt:-)

Hemmagjord pizza, och pannkakstårta står på schemat. Dukning & fix, vet inte hur hon "tänkt" att hinna ....


Jag steker och steker. Är det något jag e bra på så är det att göra pannkaka. Jag säger som "kockarna" jag tar det jag har hemma så blir det alltid bra:-)!!



Men det är ju det här med gluten och laktos och allt ....  Så dålig på det! Vi får helt enkelt göra en laktos & glutenfri;-)
Kommer inte ihåg att de orden fanns när jag var liten ..... ?



Vi får se hur den här fredagen slutar!! Fest, mysdress-mys eller Let´s Dance eller kanske somnar jag i soffan och vaknar mitt i natten av tolv tjejer som väcker mig runt midnatt ......
Man VET aldrig vad som händer och TUR är väl det !!

KRaaam






torsdag 26 mars 2015

Min fina höna ..... Och att blogga !!?


Många frågar om det tar mycket tid att blogga. För mig är svaret NEJ! (OM man inte har dålig uppkoppling vill säga...) Man liksom "tänker" i bloggen typ alltid:-) Svårt att förklara! När jag sätter mig ner för att skriva vet jag redan vad jag ska skriva om.

MEN idag (för ovanlighetens skull)  har jag verkligen inte något att skriva om!!

Inget nytt att ta upp. HUR kul är det att alltid se en bild på en häst i stallet på torsdagarna??  eller en morgonpromenad innan frukost kanske?? eller att det är regn, sol eller kallt?? Sambon e i Istanbul, barnen sover sedan länge. De fick läsa högt 15 minuter var innan de somnade (önskemål till alla från skola)  och det smattrar rejält på fönsterblecket.

Sitter och tittar på min fina rosa höna ....


Sjukt söta tycker jag och finns så klart på Drömhuset i alla olika färger och storlekar. Så fina till påsk!!




Gjorde något behövligt i alla fall. Dessa påsar är från endast två skåp i köket. De mesta med bäst före datum på ett år tillbaka ...... ÄNDÅ syns det knappt i skåpet att jag gjort något!



Jag har även hittat något märkligt ... eller inte! Gråa hårstrån. Och vem bryr sig!!? Om man inte kommer på något att skriva så kan det också hända att man HAR en "backup"  med "förskrivna"  händelser som det bara är  att "smacka dit:-)" Det kan vara allt från bra citat, huskurer eller "så farligt är det att prata i mobiltelefonen" ..... Fusk?!

KRam min vän och tack för ännu en dag, ses i morgon igen. Pigg, glad och full av fredagsenergi :-)!!

onsdag 25 mars 2015

Texturizer


En nöjd och glad 10-åring som oftast har väldigt lockigt hår som nästan inte går att kamma .... Lyckan e stor nu ett par veckor då hon fixat till sitt hår hos frisören och det är rakt!! Det är hennes egna hår och inga flätor. Skönt, ovant och jag tror inte hon kommer kunna lägga sitt raka hår på kudden och riskera att somna ikväll:-) ...


Vad kan en Texturizer vara bra för?

När du gör en texturizer så gör du en mild form utav en rakpermanent. Tanken är att du ska behålla dina lockar men att dom blir mer utdragna och har du inte lockar men väldigt tjockt och tovigt hår så slätar behandlingen ut håret. Beroende på vad du har för utgångsläge så får du större lockar än vad du hade från början men dämpad volym. Har du väldigt tovigt hår som lätt knyter sig pga utav lockarna så får du ett mer lätthanterligt och smidigare hår. Stylingen håller bättre då ditt hår inte längre påverkas lika mycket utav fuktig luft, samma gäller när man väl lufttorkar håret. Har man tidigare haft problem med att håret lockar upp sig så fort det torkar så åtgärdar en texturizer just det problemet. Håret blir mjukare och du behöver inte kämpa varje morgon en timme för att få ut alla knutar i håret.

Ungefär så här lockigt är håret utan texturizer och lockarna gör att håret lockar upp sig och ser mycket kortare ut om det nu ska spela någon roll..





Om två veckor åker vi utomlands och innan blir det flätor igen. För detta hår mår inte bra av massa salt- klorvatten och mycket bad .....




KRaaam och vi ses väl imorgon igen!!!!