måndag 31 mars 2014

frånvaro ..



Har inte haft ork att skriva, därav min frånvaro! Det började i lördags då Julia och jag var på väg på *Tingeling bio*  då jag fick ett väldigt tråkigt besked!  Det kröp i hela min kropp, mitt hjärta dunkade och tårarna bara rann. Jag såg inte en sekund av filmen utan satt med min mobil och googlade.... med Julia på vänstra sidan helt ovetande.

Igår söndag protesterade min kropp. Jag kräktes och hade sprängande huvudvärk typ hela dagen, kvällen och då är man glad att man inte är ensamstående mamma! Vet inte om jag fick en chock eller om det var en elak bakterie .... Tack vänner, Alban och alla som orkat med mig fast inte jag orkat med Er!

Nu känns det något bättre och eftersom jag inte kan påverka situationen finns inget jag kan göra för stunden... mer än hålla tummarna att allt löser sig!
(jag kommer berätta mera vid tillfälle)

Jag har en lite rolig sak att berätta: Julia har tappat sin första tand och är så stolt! Mitt lilla hjärta... Jag är så överlycklig som har mina två härliga, bästa, fantastiska, omtänksamma och snälla barn!!



KRaaam så länge




lördag 29 mars 2014

ÅBCCBÅ



Godmorgon tidiga söndag!
07.30 upp och hoppa, hungriga barn och solen skiner:-) men ändå kallt (kände jag nu när jag var ut på balkongen)

Kom du på?
Vad händer om du tar bort Å´na? "Du får C´na mellan "B´na" , vilken humor- jag vet !! Kul :-)



Idag väntar bio för mig och Julia och Jane ska följa med en kompis på badhus, brrrr! Sen får vi se vad som hände. Inga direkta planer mera ... skönt!


Kom ihåg att ställa om klockan ikväll / natt !!

Så ska du ställa klockan

Hur ska du som läser det här komma ihåg att ställa om klockan?
Här får du några tips:
• Ställ ut trädgårdsmöblerna redan i dag, så undrar du säkert i morgon bitti varför du gjort det – och tänker, att "jovisst, det är ju sommartid."
• Ställ väckarklockan på 02.00 i natt och skruva fram visarna en timme.
• Skriv en stor lapp och lägg på köksbordet och påminn dig själv.
• Redan innan du lägger dig i kväll kan du ställa om armbandsuret och väckarklockan. Och glöm inte den stora klockan på väggen och klockan på mikrovågsugnen och ugnen och radion. Då vet du att det är rätt tid när du vaknar i morgon bitti.
• Eller så struntar du i allt och sover hela söndagen...

KRaaam

fredag 28 mars 2014

Fina klänningar


En lunch inne i stan bara liiiite försenad. Knappt så man ville vara inomhus idag,  det är VÅR !!!
Tänk om man kunde sätta på sig lite kläder med färg, nu när solen börjar kika fram och man känner sig på bra humör! Fina Terece var i alla fall rosa och fin och hade med sig tre klänningar! Vi andra (jag, Ankie och Sara hade svart .......)

    En fredagsfräckis fick jag med mig hem, hi hi             -Vad händer om man tar bort båda Å:"na" ??



Kolla in dessa fina klänningar från (Love Forever) i morgon blir det riktig provning, men jag tycker alla e fina!

Fredagscafé på skolan, hem och måla lite möbler, middag, bad och fredagsmys till Let´s Dance. Presis som vanligt:-)...






KRaaam

Galna ....


Vi hade en fantastisk mysig kväll igår. Tyvärr gick timmarna alldeles för fort! God mat & dryck, många långa skratt & toppen trevligt sällskap! Träningsvärk i magen som vanligt, när jag träffar dessa galna tanter;-) .... vi saknade bara en, Anki!





Nu har vi sprungit in på Ikea, på väg ut mot Ingarö och har lunchdate kl. 12. Onödigt att ta det lugnt;-)
Jag kommer visa dig snygga klänningar från Love forever lite senare som jag ska hämta upp på min date...


Kraam

torsdag 27 mars 2014

vilsen i förorten ..


Sitter nu på T-banan på väg till Fruängen. Vidare till Huddinge. Här skulle jag lätt komma bort och det är tur mina vänner känner till det och vet att det e lika bra att hämta upp mig på lämplig plats med bilen.....
Längtar att få träffa dessa härliga tjejer igen! Blir en mysig kväll med mat, vin och många långa skratt är jag säker på♡♡♡♡♡♡

15 min senare..: Nu är vi några samlade i alla fall.... flams o trams. Vi e redan försenade:-) kan inte sluta skratta och hittar inte vägen???? Bilen står framme och vi börjar gilla förorten...


onsdag 26 mars 2014

" En salig blandning"


Efter IKEA (snart hittar man på varje hylla på "Tag själv lagret....")  blev det en snabb lunch mitt på Östermalmstorg där den här lilla bussen stod och bjöd på olika pasta:-) Gott var det också !


Helt perfekt att ha hemma ifall man inte kommer på något att göra eller barnen typ borde fått mat "NU" ... in i micron 2 minuter: KLART! Kan rädda många jobbiga stunder :-)



Det senaste i Janes klass, och även andra barn i samma ålder har jag hört är för tillfället detta: Fingervirka ......


Har även varit ut en sväng på Ingarö och där var det full fart! Jag klädde mig lite fel bara. Idag var det regn i luften och rått, brrr! Kallt ....




Jag känner mig allt annat än fin just nu. Går runt i gummistövlar, ofixade hemska naglar, värsta utväxten, ofilade hälar, benen vet jag inte ens- säkert stubbiga och mycket mycket mera. Det är tur att det finns bilder som påminner att det går faktiskt fixa till det med rätt lätta hjälpmedel: Tack för det !!
Några bilder från fotojobbet på tidningen Hälsa som jag glömt att visa dig (tror jag....) passar ju nu i allt "glamour":-)








I morgon väntar träff med en trädgårds specialist :-) då vi ska prata buskar, träd och massa annat "skit" under naglarna ...Hihi


ikea


IKEA har verkligen allt!






tisdag 25 mars 2014

Fondvägg och favorit


Telefonen går varm, Det ringer, smsar och min mail plingar mycket mera än normalt ..... typ hela tiden!
Att ha saker på blocket och försöka komma ihåg vem man svarat, vad man svarat och när man ska visa ..... I min mobil har jag nu plötsligt kontakter som : vedspis, soff/säng, diskmaskin, färg mm  (hihi)

Min DKNY handväska hänger med överallt. Kom på det idag: Förut har jag alltid haft mobil, plånbok, handkräm, läppglans, penna, vattenflaska och några hårsnoddar i den. Idag märkte jag, nu finns varken handkräm eller läppglans.... Istället hittar jag en tumstock, Ikea katalog, papper med mått och en toarulle?  :-)
Dagis stänger tidigare idag så jag hinner visa några bilder från idag och sen måste jag rusa! Det är mycket klart men mycket kvar att göra:-)


Fondväggen i sovrummet blev bra! Svårt att fånga exakt färg på bild ... Jane och Julias fondväggar blev också fina tycker jag!




Oj vad tid detta tar. Jag har massa jag borde göra och hinner inte ens med att jobba ....  I morgon blir inköp av tvättställ till badrum. Tur man inte har ett 8-17 jobb!
  
           Känner att jag bara MÅSTE köpa en sån här på väg till dagis! Min absoluta favorit :-)




Stor KRaaam så länge


måndag 24 mars 2014

Hasselhoff


Jag kollar inte på Hasselhoff på 3:an bara för jag tycker det är bra,,, jag kollar för jag tycker det är lite roligt när det är bra gäster inbjudna:-)

J-O Waldner en av Sveriges största idrottsmän (som till och med har otroligt bra smak- ha ha), var roligt att få vara med och jobba med hans hemsida!
Tina Thurner som jag fick äran att träffa i Spanien på min utbildning då hon var där på plats och föreläste, såååå proffsig!!!
och sen Frank då´!


Här Tina och jag för nästan ett år sedan! Har du chansen att gå och lyssna på Tina så GÖR DET! Hon gick även hon samma utbildning som mig (Stress & Friskvårdsterapeut) men en stor skillnad är att hon har en erfarenhet som få har! Man blir "fångad" av hennes sätt att prata i hennes föreläsningar! Hon har många gånger själv pendlat mellan "liv & död" och man gråter lika mycket som man skrattar när hon sätter igång!! Helt klart värt att höra henne!




Nu ska jag flytta barnen till de platser " de ska sova" och sedan blir det nog en tidig kväll för mig med! I morgon bitti väntar Ingarö för inspektion och konstruktion igen .... Hoppas turkosa fondväggen är på plats och massa annat. Man vet aldrig när man inte varit ut på några dagar!

Visar bilder i morgon!

Sov Sött

KRaaam

Lekledare och lampor:-)



Spotligt, en ny värld har öppnat sig. Finns 1000 olika sorter, styrkor, ska de stå ut, var inbyggda, färg?
Wow! Det är mycket man inte har en aning om !!









Jag säger bara wow!

Igår var Jane och hennes granne Oliver lekledare på ett kalas för att tjäna pengar :-) Har du planer på att ha ett kalas men inte själv orkar hitta på lekar, hålla ordning på barnen och skrika- hör av dig! Jane e superduktig:-) och hon tar också bara 250:- i timmen ......



KRaaam

söndag 23 mars 2014

Söndag!



En hektisk morgon! Förberedelser till ett par kalas, frukost och vara på dansen vid 10 .......
Blir stolt när man ser de tränar och dansar. De har blivit så stora och det är nu man börjar se "resultat" av allt man försökt få till under alla dessa år:-) med barnen.





Julia somnade i garderoben (efter en lite jobbig natt) och Jane är på ett kalas nu så fick en lucka mellan maskinen går runt, runt att skriva några rader till dig!

Kraam

lördag 22 mars 2014

Curling på hal is !


Vaken?

Som sagt, nu är man lite trött! Upp alldeles för tidigt (för en lördag) och sedan en hel eftermiddag på isen:-) Ett stort gäng åkte partybussen tillsammans ut till Danderyds curlingklubb. Denna buss går att hyra och passar perfekt för roliga tillställningar. Det finns till och med ett dansgolv på bussen:-)

Väl framme möttes vi upp av ett trevligt gäng som fick "ta hand om oss". Bland annat curling-proffset Anette Norberg (Anette har vunnit nio SM-guld och mycket mycket mera)
Det var bara en tror jag på bussen som tidigare provat curling. En fantastisk sport men svårt som attan (halt var det också...) vi fick låna särskilda skor (den halaste skon på vänster fot om man var högerhänt) och en lika sko på den andra foten som var inte fullt lika hal (men grymt hal ändå...) hjälm var ett måste (tack och lov) och det var inte varmt här inne!




                                                                      Jag och Anette

Vi fick lite information hur man gör och sedan var det dax för match! Några lag gick det bra att spela mot och några sämre .... I mitt lag var det bland annat jag, mina fina vänner Annika Duckmark och Annika Ljungberg

När det var dax för match hade vi inte ens börjat öva, och inte hade vi hunnit pratat klart heller .....  Vilket färgglatt gäng:-) !!

Vinnaren blev inte mindre än familjen Fylking & familjen Fuglesang! Det borde varit vi, men ok då ´ .....


Det bjöds på kaffe och massa annat mumsigt! Tack snälla Muffinsfabriken som var de som stod för mycket av det goda!



Tack för en mysig dag och kväll kära vänner och ett extra stort tack till Johan Petré & Mattias Frisk för att ni ville ha oss med:-)!
"attans Mattias fick jag ingen bild på" men Johan höll sig framme, hihi




Jag kommer absolut "curla" vidare, både när det gäller barnen och isen :-) Kram & Sov Gott !!